Äntligen anledning till jubel!

Tänk att det påverkar en så. Det är ju ändå bara några hockeyresultat vi pratar om. Men i den verklighet vi lever i så är de där resultaten precis det som sätter tonen på hur vi mår.

Men efter “fyra sorger och en bedrövelse” så fick vi äntligen jubla tillsammans igår. “Poppe” efterlyste på förmiddagen “ispåsar och blåmärken” och det var det han fick. Offerviljan var där, det hårda jobbet var där och det tog oss till tre fina poäng. Att vi sedan hade ett glödhett powerplay gjorde ju inte saken sämre.

Lilliz var tillbaka, Carl och Ejdsell likaså. Men efteråt var det ändå Per Åslund som fick lagets kärlek. Han skrapade ihop tre nya poäng i matchen vilket resulterade i att han nu har gjort mäktiga 300 poäng i Färjestadströjan!

Med de tre nya poängen så parkerar vi just nu på tabellens andraplats. Folk skriker “kris”, och är det kris att ligga tvåa när februari snart tar sin början så…

Men visst är det så – att det finns saker att ta tag i. Men som Pennan sagt hela säsongen: “Det är slutprodukten som ska vara som bäst”.

Här är ett knippe bilder från torsdag morgon till torsdag kväll!
Ses vi i morgon?

//Stefan Eriksson, kommunikatör