Äntligen kom trean!

Säsongen är ännu ung, men visst är det svårt att inte börja grubbla när det inte går som man tänkt sig? Nu tror jag dock att det är fler utanför omklädningsrummet än i det som grubblat mest, men det var också ett glatt och lättat gäng som avslutade dagen igår.

Två raka torsk i inledningen, Växjö och Frölunda med samma facit. Tre lag som tippats i den andra ändan av tabellen, men som i inledningen haft det svårt att få till det.

Men som sagt, det var omgång 3 och inga växlar ska dras överhuvudtaget så här tidigt på säsongen. Minns att Frölunda hade det kämpigt ända fram till februari förra säsongen. Alla vet vi ju hur det gick sedan.

Men hur det än är så är det fasen så mycket roligare att vinna än att förlora. Så låt oss gotta oss lite i gårdagens fina vändning, där första perioden var undermålig, men där avslutningen var desto bättre.

Viktigt att Ville Leskinen fick hänga sin första puck – och som han gjorde det! “Åsa” tillbaka i protokollet, Ryno fortsätter att producera och sen då Arnes krysskanon! Ja, det var en del fina saker igår.

Nu går sverigeturnén vidare för spelning i Gävle i morgon innan den tar en mindre paus fram till nästa torsdag då Malmö kommer på besök i Löfbergs Arena.

//Stefan Eriksson, kommunikatör