En sista sväng till Hovet

den

Säsongens sista sväng till Hovet. Det oavsett utgången av den här matchserien. Att vi kom tillbaka och vände ett tvåmålsunderläge var ju bra i stunden. Tyvärr är det inte värt ett dugg när vi nu sitter på bussen på väg hem för en tredje avgörande åttondelsfinal på onsdag – laddade till tänderna!
En åttondelsfinal där vi förmodligen får klara oss utan Johan Ryno som är anmäld till disciplinnämnden för en tackling som de ansåg vara grov. Vi har tittat på bilderna vi haft tillgång till om och om igen men ser bara Johan (som är lång) träffa DIF-spelaren (som är kort) med ryggen. Att han sedan spelar över som en fotbollsspelare hör visst inte hit. Anmäld blir han hur som helst och det går att vara bitter över det när man jämför med den huvudtackling som JEEK åkte på i match 1, eller huvudtacklingen som sänkte John i Jönköping. Där har det aldrig ens varit i närheten av någon nämnd.

Att de sedan plockar Ryno och Jämtin för dopingprov (dock ingen i hemmalaget) spär ju på en konspirationsteoretikers tankar.

Men nu är det som det är. Och hur skönt vore det inte att göra så många besvikna och gå vidare på onsdag!
Som brukligt är i denna kanal så kommer här ett knippe bilder från resan till Stockholm och förberedelserna innan match.

Vi ses på onsdag!

//Stefan Eriksson