En tisdagskväll på Hovet

Tredje mötet mellan de klassiska klubbarna. En tredje seger var planen – en plan som dock grusades då Djurgården var det bättre laget den här kvällen. Men skam den som ger sig, nya poäng att ta redan i morgon då Örebro kommer på besök.

Det var en ljus och fin vinterdag – ända tills vi rullade ut ur Värmland. Då lade sig ett grått molntäcke över oss och täckte den ljusa skyn. Väl framme så fick chaffis-Thomas ett mindre utbrott då han enligt vakterna var tvungen att backa ner bussen i garaget under Hovet och Globen. Muntrare tongångar har hörts…om man uttrycker det milt.

Väl inne i katakomberna rullade rutinerna på i vanlig ordning. Det värmdes, snackades och till slut blev klockan nedsläpp och en på förhand emotsedd tät match tog sin början. Vi gör en bra förstaperiod, men de resterande två tillhörde hemmalaget som också till slut kunde vinna med uddamålet, 3-2. Surt som alltid, och kanske lite mer än annars när det blir torsk mot de gamla antagonisterna.

Det är som det är i den här världen – analysera, justera och gå vidare. Nästa hållplats på resan är Örebro här hemma i morgon. Ny match, nya poäng på spel – och den här gången ska vi ha alla tre.

Biljettlänk till Örebromatchen

Strax innan uppvärmningen byttes en plexiskiva ut bakom ena målet, och ska man ha en bra chans att hjälpligt kunna fota genom plexit så var det väl en sådan här gång. Så, sagt och gjort. Bilder med en något annorlunda vinkel idag.
Håll till godo!

//Stefan Eriksson, kommunikatör