Grym insats i Scandinavium

Första benet på en fyra dagar lång roadtrip börjar lida mot sitt slut. Gårdagens match är historia och nu är fokus vänt mot lördagens toppmöte i Luleå. Men innan vi släpper det helt…vilken match det var igår!

Dagen började med att Mikael Wikstrand stannade hemma pga personliga skäl. Så där var det ytterligare en man kort. Under matchen fick vi också klara oss utan Linus Johansson och Jesse Virtanen som båda fick matchstraff. Dessutom tvingades Ilari Melart att utgå i matchens slutskede, så det fattades kroppar helt enkelt. Men de som var kvar gjorde en heroisk insats. Det slit och den offervilja man visar sina lagkamrater och den klubb man spelar för är vacker att se.
Att det sedan är Rydahl, Steen, Viksten, Ivarsson och Press som jublar efter att de satt 2-0 till oss säger lite om hur gruppen mår. Ett gäng spelare som i mångas ögon är “no names” kliver fram och ställer skåp…vackert helt enkelt.

Idag så har gänget kört en kortare träning i en liten hall i anslutning till Scandinavium. Ett pass som nu följs av lunch innan det bär av mot Landvetter och ett flyg mot Stockholm. Där byter vi kärra och fortsätter upp mot kylan i Luleå. Det pratas om -19…burr!

Här kommer ett knippe bilder från en härlig torsdagskväll i Scandinavium.

På återhörande!
//Stefan Eriksson, Kommunikatör