Måltåget tuffar vidare

Fem nya igår, vilket gör 50 totalt på 11 omgångar. Måltåget tuffar helt klart vidare och igår blev det dubbla tvåmålsskyttar genom Lindqvist och Åslund. Sebbe Erixon fortsätter att dyka upp som gubben i lådan och satte en även igår.

Sedan ska det väl sägas att det virvlar upp lite i dammet när måltåget har passerat. En och annan puck för mycket trillar också in åt andra hållet, men någonstans kan jag tycka att det känns bättre än att vi inte hade fått in puckarna. Känslan är att det är svårare att få fart på ett målskytte än att styra upp ett fungerande försvarssystem…men det är jag det.

Hur som helst så har veckan hittills visat sig från en riktigt bra sida. Avancemang i CHL genom segern mot München i tisdags, serieledarnas första bortaförlust kom igår när Rögle gästade oss. Nu är Luleå enda hindret mot en total segervecka. Ett Luleå som av hävd är ett tungt lag att möta och det kommer inte att vara något annorlunda i morgon lördag.

6 121 på plats i Löfbergs Arena igår, dryga 5 000 i tisdag och ny match i morgon. Hoppas det blir mycket folk, för är det något lag man ska se om man vill se många mål så är det ju vårt kära Färjestad!

Lämnar er med ett knippe bilder från gårdagen. Här i huset är vi redan på lördagsmatchen med allt vad det heter i förberedelser. Ses i morgon!

//Stefan Eriksson, kommunikatör