Avslutning i förtrollande miljö

Anttilaberget i norra Värmland. 
Utsikten över landskapet är milsvid och helt magisk. 
Det var en perfekt miljö för det avslutande dygnet på höstens teambuildingaktivitet.

Efter att ha byggt flotte, glidit fram på älven, tältat och låtit Klarälven förflytta flottarna ytterligare några kilometer satte sig gänget i bussen runt lunchtid på onsdagen för vidare transport till Anttila ännu längre norrut.
Väl på plats delades gänget in i blandade grupper där målsättningar och interna krav togs fram. Efter redovisning intogs en lättare fika innan lagen ställdes mot varandra i en trekamp.

Det hanns även med en stund i Anttilas berömda rökbastu samt ett musikquiz innan den gemensamma middagen serverades. Kvällen avslutades i stil då gitarren plockades fram och stugan fylldes av tonerna från allsången.
– Man känner sig så välkommen i det här gänget. Det har varit fantastiska dagar där vi som är nya fått en bra möjlighet att lära känna resten av gubbarna, sade Tomi Sallinen.

Assisterande tränaren Ante Karlsson satt även han och myste och sög in atmosfären.
– Vi har ett kanongäng att jobba med. De kommer att ställa krav på varandra i vardagen och på match, och det finns en stark vilja att åstadkomma saker tillsammans. Sedan kan vi ju inte klaga på omgivningen, säger Karlsson och tittar ut över dalgången.

Nu väntar dubbla fyspass under fredagen innan måndagens ispremiär.