Det drar ihop sig!

den

Sista helgen med ligaspel.
Tre matcher kvar – sen är det dags.
Det är dags för årets slutspel. Ett slutspel där som vanligt allt kan hända, men där det i år känns som om det skulle kunna bli en riktigt kul resa.

Efter segern i Örebro i torsdags var det att rulla hem den dryga timmen för att få en natts sömn innan det var dags att hoppa in i bussen igen. Runt 13:30 igår rullade vi ut från Löfbergs Arenas parkering för färd söderut – mot Växjö.

Sista bortamatchen för säsongen innan vi vänder hem för de avslutande två ligamatcherna, Luleå på tisdag och Djurgården i serieepilogen. Det är just nu en ruskigt spännande kamp om seriesegern. Det kan ju vara så att det är en ren och skär seriefinal hemma i Löfbergs Arena på tisdag. Allt beror ju på dagens resultat. Luleå har Linköping hemma medan vi ska tampas med Växjö. Hur som helst så verkar det som att det går ända in i kaklet, och det kan jag lova, att det här gänget jag reser runt med har inga planer på att låta någon annan än oss själva stå överst i tabellen när alla 52 omgångarna är spelade. Det blir en spännande lördag hur som helst!
Men med det sagt…så har vi haft en lättare morgonvärmning här i Växjö och här kommer lite bilder från vår förmiddag. En förmiddag full av harmoni och glädje!

Ikväll gäller det – på plats eller framför teven, allt stöd är värdefullt.

Vi är gröna vita – Vi är Färjestad!

//Stefan Eriksson, kommunikatör