Förberedelser…

den

Det är det som allt handlar om nu – förberedelser.
Förberedelser för det man trampat efter sedan i vår – slutspelet.
På måndag är det dags för den första kvartsfinalen.

Onsdag och torsdag har varit fyllda av full fart, gott humör och tillförsikt. En del skadade spelare verkar vara på väg tillbaka, och kanske en och annan även redan på måndag. Onsdagen var också väldigt välbesökt av de mediaaktörer som finns i Karlstad. Alla fick de intervjuer de ville och alla verkar ha varit glada och nöjda med det de fick med sig hem till sina redaktioner.
Här i huset pågår förberedelser av all möjlig sort. Det har, minst sagt, varit ganska skönt att ha den här veckan till allt som behöver göras – samtidigt som kroppar och knoppar fått en välbehövlig paus för att på måndag komma hit med totalfokus på prestationen – oaktat funktion.

Men om livehockeyabstinensen är för stark så finns det bot för det. Ikväll spelar J20 sin åttondelsretur mot Karlskrona 19:00. Vinst är ett måste, annars är säsongen slut. Tredje match således i morgon kl 13.00. Sen har vi damerna som vann sin första kvalmatch igår mot Troja. Retur i morgon kl 17:00, där det även går utmärkt att komma redan vid 16-tiden då Nitton32 dukar upp Tacobuffé för 99:-.

Tills dess, några bilder från träningsdagarna.