Slutspurten – del 1

Det är slutspurt inför kommande slutspel. Vi varvar upp närvaron och hänger med laget under hela resan den här veckan. Håll utkik i våra olika kanaler för att hänga med oss på resan! 

Det var sagt att bussen skulle rulla klockan 13 på måndagseftermiddagen. Men en krånglande kabel till extrasläpet gjorde att vi inte kom iväg förrän en halvtimme senare – utan släp.
I släpet skulle det ligga en mängd hockeybagar som nu istället fick fraktas ned i en separat transport. Men allt var på plats till lagets morgonvärmning. Nina på Nobina fick en nätt liten extrasväng till Malmö, helt enkelt.

Laget värmde vid 11-tiden i förmiddags och efter det var det lunch. Jag och Leffe tog våra kilon och begav oss till gymmet och körde ett pass. Bra för båda! En del av oss trampade senare in på den närbelägna gallerian Emporia. Ett jättebygge i kvarteret runt arenan. Det, tillsammans med tågstationen Hyllie, utgör ett stort nav i Malmö nuförtiden. Det är sista stationen innan bron, vilken man med lätthet kan se från hotellet bara man kommer upp några våningar.

Efter värmning och lunch är det ledig tid och laget återsamlas igen strax innan 17 och då är det game on!
Här är några bilder från förmiddagen. Hoppas de smakar!

//Stefan Eriksson