Slutspurten – del 4

den

Close but no cigar.
Vi stred in i det sista, men nu är 52 omgångar historia och det hjälper inte att älta det som inte blev. Nu är det full fart framåt som gäller och det första hindret på vägen heter Djurgården. 

Det var trötta kroppar som satte sig på bussen och lämnade grundserien för den här säsongen. Besvikelse över en missad sjätteplats, men också fulla av lust och förväntan inför kommande åttondelsfinal mot Djurgården.

Men vi var dock i kvarten under en stund under kvällen. Vi hade full koll på den andra matchen (Skellefteå-Djurgården) men behövde ju ta minst två poäng själva. John P tvingades utgå efter vad vi ansåg var en tackling mot huvudet. Bilderna vi sett efteråt ändrar oss inte på den punkten. Varken domare eller situationsrum ansåg att det var något och det blir heller inte anmält i efterhand. Vi fick heller inte ett enda powerplay under hela matchen vilket vi nog ansåg att vi skulle haft – ett par stycken. Men även det är historia nu och det är bara lägga åt sidan. Glömma behöver man ju inte göra…

Nu hoppas man väl lite till mans att vår härliga publik sluter upp när vi nu nått knockoutmatcherna. Ett kokande fullt Löfbergs Arena skulle ju helt klart vara en skön start på ett förhoppningsvis långt slutspel.
Slutspurten är slutförd och nu väntar nästa.

Här kommer ett gäng bilder från min vy under matchen idag.
//Stefan Eriksson